2-5 TYÖPÄIVÄÄ30 päivän avokauppaHoukuttelevat hinnat

Koodilla:Summer10 saat -10% extra alennuksen!

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

093 158 66 00

Olemme avoinna

  • puhelin
  • arkisin 10.30.-13.00.
  • Chat
  • Suljettu


Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia

Yleiset kysymykset

 Voiko joululahjat palauttaa tai vaihtaa joulun jälkeen?

Kyllä voi! Olemme pidentäneet avokauppa-aikaa 21.1.2018 asti, jotta voit rauhallisin mielin hankkia joululahjat meiltä. Palautettavien/vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alusvaatteita ei hygieniasyistä tule sovittaa paljaalle iholle. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos olet epävarma lahjan sopivuudesta vastaanottajalle, säilytäthän tilauksesi mukana toimitetun palautussetelin, jotta palauttaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta joulun jälkeen. Mukavaa joulunodotusta!

 Mitä laskulleni tapahtuu, kun olen tehnyt palautuksen?

Jos palautat tilaukseltasi tuotteita Sportamoren Outlet-puolelta peritään tilaukseltasi silti toimituskulut (4,90€) sekä palautuskulut (3,90€). Saat päivitetyn laskun pitämistäsi tuotteista toimitus-sekä palautuskuluineen. Jotta vältyt aiheettomalta muistutusmaksulta, voit siirtää laskun eräpäivää eteenpäin Oma Klarna-palvelussa: https://my.klarna.com/fi/fi/login tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautuksen vastaanottaminen ja käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa, jonka jälkeen tieto palautuksesta päivittyy automaattisesti myös Klarnaan.

 Kuinka paljon toimitus maksaa?

Sportamore Outletin toimitusmaksu on 4,90€. Paketin mukana tulee palautusseteli, jonka avulla tilauksen voi myös palauttaa. Palautus maksaa 3,90€ ja se veloitetaan palautuksen käsittelyn jälkeen.

 Mitä teen jos haluan palauttaa tuotteen?

Sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tilauksesi tai osa siitä. Liitämme jokaisen tilauksen mukaan palautussetelin, jonka avulla palauttaminen onnistuu helposti. Toimituskulujen (4,90€) lisäksi palautusmaksu on 3,90€ ja se veloitetaan palautuksen yhteydessä. Jos valitsit maksutavaksi laskun, jää summa maksettavaksi laskulle. Jos puolestaan maksoit tilauksen ostohetkellä, vähennetään summa 3,90€ palautuksen summasta. Palautuksen vastaanottaminen ja käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa. Muista pyytää palautuslähetyksestäsi kuitti! Palautuksen yhteydessä laskulle jää siis maksettavaksi sekä toimituskulut (4,90€ ) että palautuskulut (3,90€). Takaisinmaksu tapahtuu 30 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä sekä vahingoittumattomia ja kaikki tuotteet tulee palauttaa tuotteiden alkuperäspakkauksissa. Hygieniatuotteiden, alusvaatteiden ja uima-asujen osalta sinettien ja suojien on oltava ehjiä tai muutoin näitä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alusvaatteita ei hygieniasyistä tule sovittaa paljaalle iholle. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 Miten saan ylimääräisenä maksamani rahat takaisin?

Huomioithan että Outlet-puolen tilauksilla laskulle jää aina maksettavaksi toimituskulut (4,90€) sekä palautuksen yhteydessä palautuskulut (3,90€). Klarna hyvittää ylimääräisenä maksamasi summan tilillesi. Mikäli Klarna tarvitsee tarkempia tilitietojasi takaisinmaksua varten, lähettävät he sinulle sähköpostitse linkin rahanpalautuslomakkeeseen. Muussa tapauksessa summa palautuu automaattisesti tilillesi. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun Klarna on vastaanottanut rahapalautustietosi. Maksun näkymiseen tililläsi saattaa kulua 14 päivää. Lisää tietoa rahapalautuksesta löytyy täältä: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/rahanpalautus

Etkö saanut tilausvahvistusta? Tällä hetkellä Gmail kategorisoi lähettämämme tilausvahvistukset roskapostiksi. Tarkistathan, onko viesti eksynyt roskapostikansioon. Jos viestiä ei kuitenkaan löydy, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.