Kengät -meillä on yli 700 mallia! >

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Avoinna arkisin klo 10:00 - 13:30 ja 14:30 - 18:00.
Soita asiakaspalveluumme numerossa 093 158 66 00.

Yleiset kysymykset

 Mitä laskulleni tapahtuu, kun olen tehnyt palautuksen?

Jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet, saat palautuksen käsittelyn jälkeen päivitetyn laskun toimituskuluista (postimaksu 3,90€ + palautusmaksu 3,90€). Jos puolestaan pidit osan tuotteista, saat päivitetyn laskun pitämistäsi tuotteista toimituskuluineen. Jotta vältyt aiheettomalta muistutusmaksulta, voit siirtää laskun eräpäivää eteenpäin Oma Klarna-palvelussa: https://my.klarna.com/fi/fi/login tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautuksen vastaanottaminen ja käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa, jonka jälkeen tieto palautuksesta päivittyy automaattisesti myös Klarnaan.

 Voiko joululahjat palauttaa tai vaihtaa joulun jälkeen?

Kyllä voi! Olemme pidentäneet avokauppa-aikaa 21.1.2018 asti, jotta voit rauhallisin mielin hankkia joululahjat meiltä. Palautettavien/vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alusvaatteita ei hygieniasyistä tule sovittaa paljaalle iholle. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos olet epävarma lahjan sopivuudesta vastaanottajalle, säilytäthän tilauksesi mukana toimitetun palautussetelin, jotta palauttaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta joulun jälkeen. Mukavaa joulunodotusta!

 Kuinka paljon toimitus maksaa?

Sportamore Outletin toimitusmaksu on 3,90€. Paketin mukana tulee palautusseteli, jonka avulla tilauksen voi myös palauttaa. Palautus maksaa 3,90€ ja se veloitetaan palautuksen käsittelyn jälkeen.

 Mitä teen jos haluan palauttaa tuotteen?

Sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tilauksesi tai osa siitä. Liitämme jokaisen tilauksen mukaan palautussetelin, jonka avulla palauttaminen onnistuu helposti. Palautusmaksu on 3,90€ ja se veloitetaan palautuksen yhteydessä. Jos valitsit maksutavaksi laskun, jää summa maksettavaksi laskulle. Jos puolestaan maksoit tilauksen ostohetkellä, vähennetään summa 3,90€ palautuksen summasta. Palautuksen vastaanottaminen ja käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa. Muista pyytää palautuslähetyksestäsi kuitti! Takaisinmaksu tapahtuu 30 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä sekä vahingoittumattomia ja kaikki tuotteet tulee palauttaa tuotteiden alkuperäspakkauksissa. Hygieniatuotteiden, alusvaatteiden ja uima-asujen osalta sinettien ja suojien on oltava ehjiä tai muutoin näitä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alusvaatteita ei hygieniasyistä tule sovittaa paljaalle iholle. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 Miten saan ylimääräisenä maksamani rahat takaisin?

Klarna hyvittää ylimääräisenä maksamasi summan tilillesi. Mikäli Klarna tarvitsee tarkempia tilitietojasi takaisinmaksua varten, lähettävät he sinulle sähköpostitse linkin rahanpalautuslomakkeeseen. Muussa tapauksessa summa palautuu automaattisesti tilillesi. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun Klarna on vastaanottanut rahapalautustietosi. Maksun näkymiseen tililläsi saattaa kulua 14 päivää. Lisää tietoa rahapalautuksesta löytyy täältä: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/rahanpalautus

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.