2-5 TYÖPÄIVÄÄ30 päivän avokauppaHoukuttelevat hinnat

Sportamore Outletin yleiset sopimusehdot

Soveltamisala ja kuluttajansuoja

Näitä yleisiä sopimusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan kaikkiin Sportamore AB (Y-tunnus 2499275-3, jäljempänä ”Sportamore Outlet”)ja kuluttaja-asiakkaan välillä tehtyihin kauppoihin. Otamme huomioon kuluttaja-asiakkaiden oikeudet ja sovellamme soveltuvin osin kuluttajasuojalain (38/1978) sekä henkilötietolain (523/1999) säännöksiä kaikkiin www.sportamoreoutlet.fi -sivuston kautta tehtyihin kauppoihin.

Henkilötiedot

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt sen että tallennamme ja käytämme tietojasi liiketoiminnassamme jotta voimme loppuunsaattaa tilauksesi ja tarjota sitä palvelua jota meiltä odotetaan.

Kaikki henkilötietojen käsittely on tietosuojalainsäädännön mukaista. Henkilötietojen käsittelystä vastaa Sportamore AB (organisaationumero 556788-8614).

Sportamoren asiakasrekisteri sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimen, sosiaaliturvatunnuksen, postiosoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja IP-numeron. Sportamoren keräämiä henkilötietoja käytetään :

a. Mahdollistamaan se, että voit tehdä ostoksia Sportamorella

b. Mahdollistamaan kohdennettu markkinointi sähköpostilla, tekstiviestillä ja muilla kanavilla, perustuen aiempiin Sportamore-kanavien käyttöösi tai niillä tehtyihin ostoksiisi.

Klarna kerää henkilötietosi maksun yhteydessä. Klarna on siis vastuussa henkilötiedoista Klarnan ehtojen mukaisesti.

Sportamore antaa tilaajan henkilötiedot rahtifirmalle tilauksen seuraamiseksi ja toimittamiseksi.

Jos tilattu tavara toimitetaan suoraan tavarantoimittajalta, Sportamore toimittaa tarvittavat tiedot tavarantoimittajalle jotta he voivat loppuunsaattaa ja täyttää tilauksen.

Kun käytät Chat ja/tai FAQ-toimintoja Imbox voi käsitellä ja tallentaa henkilötietoja, kuten puhelinnumero, etu- ja sukunimi, osoite, sähköposti sekä IP-numero, jota käytät, voidakseen tallentaa käytyjä chat-keskusteluita.

Kun sinä asiakkaana olet yhteydessä meihin sähköpostitse sekä sähköpostiosoitteesi että sähköpostikeskustelun historia tallentuu voidaksemme helpommin seurata keskustelua ja vastata viesteihin.

Mitään tietoja ei myydä eteenpäin kolmannelle taholle tai välitetä kolmanteen maahan.

Yleistä henkilötietojen käsittelystä:

Kaikki henkilötietojen käsittely ontietosuojalainsäädännön mukaista. Henkilötietojen käsittelystä vastaa Sportamore AB. Jos tiedot ovat puutteelliset tai tarpeettomat, sinulla on oikeus pyytää että ne korjataan tai poistetaan. Sinulla on myös oikeus tehdä korvausvaatimus mikäli henkilötietojasi ei ole käsitelty lainmukaisella tavalla.

Sinulla on oikeus pyytää tosite siitä mitä tietoja olemme tallentaneet sinusta. Pyytääksesi rekisteriä tiedoista tai korjataksesi tietojasi lähetä allekirjoitettu pyyntö osoitteeseen:

Sportamore

Gustavslundsvägen 151 E

16751 Bromma, Sweden

Hinnat ja maksut

Hinnat www.sportamoreoutlet.fi -sivustolla sisältävät arvonlisäveron (alv). Lisämaksuja veloitetaan toimituksesta, palautuksesta sekä valitusta maksutavasta riippuen mahdollisesti myös laskutuksesta.

Kauppasopimuksen tekeminen

Sportamoren tuotteet tilataan www.sportamoreoutlet.fi -sivuston tai asiakaspalvelumme kautta. Kauppasopimus syntyy, kun Sportamore Outlet on vahvistanut tilauksesi sähköpostitse sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä. Tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä Ehdot. Sportamore Outlet ei tee sopimuksia alaikäisten kanssa (alle 18 vuotta) ilman huoltajan hyväksyntää. Sivuston www.sportamoreoutlet.fi kautta sopimuksia voidaan tehdä asiakkaiden kanssa ainoastaan Suomessa sijaitseviin toimitusosoitteisiin.

Toimitus Suomeen

Sportamore Outlet käyttää seuraavia toimitusvaihtoehtoja:

  • Kirje - Pienikokoisia, postilaatikkoon mahtuvia lähetyksiä varten.
  • Paketti – Tuotteet lähetetään toimitusosoitetta lähellä sijaitsevaan Postin noutopisteeseen. Kun paketti on noudettavissa, lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun matkapuhelinnumeroon saapumisilmoitus tekstiviestinä. Lähetystä noudettaessa on näytettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.
  • Kotiinkuljetus – Jos lähetettävä tuote on liian suuri tai painava, jotta se voitaisiin lähettää noutopisteeseen, tarjotaan näiden tuotteiden osalta kotiinkuljetusta päivisin lähettiyritys UPS:n välityksellä. Jos et ole paikalla kun kuljettaja yrittää toimittaa lähetyksen, saat UPS InfoNoticeSM -ilmoituksen, jossa mainitaan, milloin InfoNotice jätettiin ja oliko kyseessä ensimmäinen, toinen vaiko viimeinen toimitusyritys. Jos UPS ei voi toimittaa lähetystäsi perille kolmesta toimitusyrityksestä huolimatta, säilytetään lähetystä lähimmissä UPS:n toimipisteessä viiden päivän ajan. Tämän jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Normaali toimitusaika on 2 – 5 työpäivää siitä hetkestä lähtien, jolloin Sportamore Outlet on vahvistanut lähetyksen sähköpostitse. Jos tuote sisältyy tilausvalikoimaan, on toimitusaika 5-10 työpäivää. Kun tilaus lähetetään varastoltamme, tullaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen lähettämään lähetysvahvistus.

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Noutamattomat paketit/lähetykset

Paketit, joita ei ole noudettu seitsemän (7) päivän kuluessa lähetetään takaisin Sportamore Outletille.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on kuluttajana aina neljäntoista (14) päivän peruuttamisoikeus kuluttajansuojalain koti- ja etämyyntiä koskevan 6 luvun mukaan. Jotta voisit olla kaupan osalta täysin luottavainen, Sportamore Outlet antaa tämän sijasta aina kolmenkymmenen (30) päivän peruuttamisoikeuden siitä päivästä lähtien, kun vastaanotit tuotteen tai olennaisen osan siitä. Jos haluat tämän ajan kuluessa palauttaa tuotteesi takaisinostoa varten, sinun tulee täyttää lähetyksen mukana tullut palautuslomake (ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet kadottanut lomakkeen, niin lähetämme sinulle uuden). Peruuttamisoikeus on voimassa sillä edellytyksellä, että tuote on säilynyt olennaisesti muuttumattomassa kunnossa.

Sportamore Outlet ei korvaa palautuskuluja. Asiakkaana sinulla on tietysti oikeus sovittaa ja tutkia tilaamasi tuotteet varmistuaksesi siitä, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi. Jos palautat käyttämättömän tuotteen kaikkine etiketteineen sekä alkuperäisen tuotepaketin 30 päivän sisällä, palautamme tuotteista maksetun summan, poislukien toimitus- ja palautusmaksut sekä mahdolliset laskutusmaksut.

Reklamaatio

Jos tuote poikkeaa siitä, mitä on sovittu sinun ja Sportamore Outletin välisessä sopimuksessa tai jos tuote ei muutoin vastaa Sportamore Outletin antamaa kuvausta tuotteesta, voidaan tuote palauttaa. Reklamaatio-oikeus koskee ainoastaan tuotteessa jo toimitushetkellä olevia vikoja ja reklamaatio-oikeutta ei ole esim. vioista, jotka ovat aiheutuneet normaalista kulumisesta. Reklamaatio on toimitettava Sportamore Outletille kohtuullisessa ajassa siitä, kun vika on ilmennyt. Sportamore Outlet pidättää oikeuden ensisijaisesti korjata vian, toissijaisesti toimittaa uuden tuotteen ja viime kädessä palauttaa maksun. Reklamaatiotilantessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Hyväksytyn reklamaation kohdalla Sportamore Outlet maksaa palautusmaksun. Sportamore Outlet ei kuitenkaan voi hyvittää palautusmaksua jälkikäteen.

Palautukset

Palauttaessasi tuotteen sinulla on vaaranvastuu tuotteesta, mikäli et ole pakannut tuotetta antamiemme ohjeiden mukaan. Sen vuoksi on tärkeää, että tuote pakataan ohjeidemme mukaisesti ja että se ei vahingoitu kuljetuksen aikana. Tuotteen on oltava käyttämätön ja se on lähetettävä takaisin vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa. Kaikkien pakkausmerkintöjen on oltava paikoillaan ja käyttöohjeiden on oltava mukana paluulähetyksessä. On tärkeää, että käytetään suojapakkausta ja että teippiä tai muuta materiaalia ei kiinnitetä suoraan alkuperäispakkaukseen.

Hygieniatuotteiden, alusvaatteiden ja uima-asujen osalta sinettien ja suojien on oltava ehjiä tai muutoin näitä tuotteita ei saa palauttaa. Peruuttamisoikeutta ei ole lainkaan toiveiden mukaan valmistettujen tai muutettujen tuotteiden osalta, esimerkiksi valmiiksi asennettujen suksien osalta. Palautuksia ei saa lähettää postiennakolla. Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, Sporamore Outlet palauttaa suoritetun hinnan takaisin kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä hetkestä, kun Sportamore Outlet vastaanotti palautuksen. Hinnanpalautus suoritetaan ainoastaan tilisiirtona eli palautusta ei suoriteta käteisellä. Toimitus- ja palautusmaksuja sekä mahdollisia laskutusmaksuja ei hyvitetä palautuksen yhteydessä.

Jotta mahdollinen palautus voitaisiin tehdä, tulee Sportamore Outletin kanssa tehty kauppa pystyä osoittamaan. Sportamore Outlet suosittelee tästä syystä, että säilytät tilausvahvistuksen ja maksuviitteen kuittina kaupastasi.

Mikäli tarvitset lisätietoa tai apua palautuksen osalta, ota yhteyttä Sportamoren asiakaspalveluun.

Kampanjatuotteiden palauttaminen

Jos kauppa oikeuttaa lahjaan tai ylimääräiseen alennukseen, katsotaan lahja tai ylimääräinen alennus yleiseksi kauppahinnan alennukseksi kaupantekohetkellä. Jos tuote palautetaan joko kokonaan tai osittain, arvostetaan palautettu tuote sinun siitä maksamaan todelliseen kauppahintaan. Kun tuote vaihdetaan toiseen, ei alkuperäistä perustetta lahjalle tai alennukselle lasketa uudestaan.

Kampanja tai tarjous lahjasta tai ylimääräisestä alennuksesta on ainoastaan saatavissa uusille kaupoille www.sportamoreoutlet.fi -sivuston kautta, eikä niitä anneta takautuvasti. Lahjaa tai alennusta ei voi siirtää toiseen kaupankohteeseen.

Kuljetusvahingot

Sportamore Outlet vastaa tuotteista, jotka vahingoittuvat tai katoavat toimituksen aikana. Reklamaatio kuljetusvahingoista on tehtävä kohtuullisessa ajassa tuotteen vastaanottamisesta. Toimituksen vastaanoton yhteydessä on tärkeää tarkastaa, että tuote ei ole vahingoittunut kuljetuksen aikana. Sportamore Outlet suosittelee, että ilmoitat mahdollisen kuljetusvahingon heti luovutuspaikalla tuotteen luovuttajalle ja että otat tämän jälkeen yhteyttä Sportamore Outletin asiakaspalveluun. Mahdollisen kuljetusvahingon sattuessa, säilytäthän kaikki pakkausmateriaalit sekä tuotepakkaukset.

Maksu

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksuvaihtoehtoina laskun, osamaksun, korttimaksun sekä verkkopankkimaksun. Tätä maksuratkaisua kutsutaan nimellä Klarna Checkout.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Sportamore Outletin yleiset ehdot.

Klarna Checkout-kassa tarjoaa sinulle lisätietoja heti tunnistautumisesi jälkeen. Tunnistautumista varten tarvittavat tiedot voivat vaihdella valitusta maksutavasta ja asiakkaasta riippuen. Klarna Checkout-kassa tarkistaa asiakkaan luottotiedot vain tarvittaessa, eli jos valittu maksutapa niin edellyttää. Klarnan tekemä luottotietotarkistus ei vaikuta luottokelpoisuuteesi eikä muut luottotietojasi tarkistavat tahot, kuten pankit, näe Klarnan tekemään luottotietotarkistusta. Tunnistautumisen jälkeen Klarna Checkout-kassa tarjoaa näkyville ne maksuvaihtoehdot, jotka ostokseesi voidaan tarjota. Lasku on aina mahdollisuuksien mukaan oletusmaksuvaihtoehtona, mutta voit tietysti vapaasti valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksuvaihtoehdoista. Sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot voivat vaihdella aika ajoin. Jos haluat suojata Klarna Checkout-kassan käytön henkilötiedoillasi, voit kytkeä palveluun henkilökohtaisen PIN-koodin.

Ylivoimainen este

Sportamore Outletin suoritusvelvollisuus kauppasopimuksen osalta lykkäytyy eteenpäin, mikäli vallitsee sellainen olosuhde, joka ei kohtuudella ole Sportamore Outletin vaikutusmahdollisuuksien piirissä, kuten esimerkiksi lainsäädännön muutos, viranomaistoimenpide, lakko, kauppasaarto, ilkivalta, sota, terrorismi, tulipalo, tulva, luonnonkatastrofi tai muu vastaava tapahtuma. Mikäli lykkääntyminen kestää yli 2 kuukautta on sekä sinulla että Sportamore Outletilla oikeus purkaa sopimus välittömästi ilman velvollisuutta maksaa vahingonkorvauksia.

Henkilötiedot

Sportamore Outlet vastaa siitä, että kaupan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Hyväksyessäsi kauppasopimuksen Sportamore Outletin kanssa annat samalla suostumuksesi sille, että tietojasi tallennetaan, jotta voimme käsitellä tilauksesi, toteuttaa kaupan, edesauttaa tulevia kauppoja, mahdollistaa tilauksesi tilannetietojen päivityksen sekä lähettää Sportamore Outletin tarjouksia, tai Sportamore Outletin yhteistyökumppaneiden tarjouksia tekstiviestillä, sähköpostilla tai muulla suoramainonnalla. Asiakkaana saat nähtäväksesi sinusta tallennetut tiedot, voit muuttaa niitä tai pyytää niiden poistamista. Voit myös milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi vastaanottaa tarjouksia.

Hinta- ja tuotetieto

Mikäli varastotiedoissa tai hinnoissa esiintyy virheitä, pidättää Sportamore Outlet oikeuden purkaa kauppasopimuksen. Mikäli tuote on loppunut tai sitä ei muutoin ole enää saatavissa, Sportamore Outletilla ei ole velvollisuutta toimittaa tuotetta, mutta Sportamore Outlet voi ehdottaa vaihtoehtoista tuotetta. Kaikki kuvat tietoineen on tarkoitettu havainnollistavina tietoina, eikä Sportamore Outlet voi varmuudella taata, että ne kuvaavat tuotteen tarkkaa ulkonäköä ja laatua.

Palaute

Jättämällä palautetta tuotteista www.sportamoreoutlet.fi -sivustolla annat samalla Sportamore Outletille oikeuden julkaista palautteen www.sportamoreoutlet.fi -sivustolla sekä muissa kanavissa ja tiedotusvälineissä. Sportamore Outlet pidättää oikeuden olla julkaisematta palautetta ja/tai oikeuden poistaa annetun palautteen.

Muuta

Seuraamme kuluttajariitalautakunnan antamia suosituksia ja Suomen lakia mahdollisessa riitatilanteessa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä näiden Ehtojen sisällöstä tai peruuttamisoikeuden käyttämisestä, reklamaation tekemisestä, kuljetusvahinkojen ilmoittamisesta tai muusta asiasta, ota yhteyttä Sportamore Outletin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät www.sportamoreoutlet.fi -sivustolta.

Viimeisin päivitys: 2018-05-08